Jump to content

srgx

Membrii
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

srgx last won the day on November 30 2018

srgx had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. srgx

  Cerere Administrator Mr.Stick

  Eu nu stiu ce sa zic. Eu tot raman cu parerea ca incerci sa cumperi serverul de cand ai zis de cei ''300$''. Si oricum ... nu orice jucator care abia isi face cont pe forum, isi primeste gradul dorit. Toti trebuie mai intai sa demonstreze ca merita acel grad.
 2. srgx

  Cerere Administrator Mr.Stick

  Contra. Pai cei asta... Din ''devilcs'' facem ''devilmc'' ? In orice caz ... Nu cred ca fondatorilor o sa le trebuiasca ajutorul tau, daca te accepta, e treaba lor. In regulament trebuie sa se adauge inca o regula speciala (o limita de posturi) pentru cererile de genu sau, daca este, nu am vazut eu (si daca este, inseamna regulament necitit). Cand ai zis de cei 300$, deja vrei sa cumperi serverul. Omule, daca tot vrei asta, vorbeste in privat cu Just sau Viru$$$$$$$$$$$$. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Mr.Stick : P.S: Daca primesc administrator v-as putea face o tema pentru forum si as cumpara niste hook-uri misto...am 300$ :),as aduce 2 servere de cs 1.6 si un de teamspeak.eventual unul de minecraft. Macar de ziceai de CS:GO, nu de Minecraft, ca poate da, ar mai fi mers cu ''devilcs'' ...
 3. srgx

  cerere de admin

  Regulament necitit... Nu ai destule ore... csf ... contra
 4. srgx

  Cerere Admin PuKa*

  Cica ar mai fi fost admin pe acest server, asa ca nu stiu de ce sa nu-i oferi inca o sansa... Poate inainte s-a descurcat :P
 5. srgx

  Cerere Admin PuKa*

  Nu te-am vazut deloc pe server... Recunosc, nici eu nu-s cine stie ce activ, dar minutele tale arata clar ca ai mai fost pe server si cu asta te sustin cu un PRO. Bafta !
 6. srgx

  Cerere Upgrade BoBo aKa Thru

  Nu stiu cum functioneaza acest ''up'' pe server... Dar in orice caz nu cred ca trebuie sa faci o cerere pentru asta :/ Fondatorii vor lua decizia daca tu meriti sau nu up. In orice caz ... Daca acesasta cerere te va ajuta, eu iti dau PRO :))
 7. srgx

  Cerere admin -> d r a g o s - (revenire)

  Nu te cunosc, dar dupa minutele pe care le ai... Se vede ca ai mai jucat, si ai jucat mult nene :)) PRO helper, deocamdata. Bafta !
 8. srgx

  Cerere admin !onuT

  CONTRA, mai zic motivul ? :))
 9. srgx

  Cerere admin viz0r.Jr

  PRO Moderator A mai fost admin pe aceasta comunitate. Este activ, prietenos si serios (nu mereu :)) )
 10. srgx

  [GO]Cerere admin killllerrrr___

  Pai ce sa zic... Tot ce aveam de zis sunt in comentariul lui KaliptuSS... Mare PRO de la mine Daca ai experienta de 5 ani, atunci nu ar trebui sa dezamagesti fondatorii. JOC LA BAFTA !
 11. srgx

  [Cerere Unban] - prdx

  Nu aperi nimic daca dai ban unui Admin :)))) nici el nu are Moderator degeaba... tre sa cunosti oamenii inainte sa ii critici :)))
 12. srgx

  [Cerere Unban] - prdx

  Esti vocea poporului de tai si spanzuri pe server? Si am fost de fata.. nu trebuie sa fiu in joc sa ma vezi tu :)))) p.s : "nu mai cunoscut" XD
 13. srgx

  [Reclamatie] - nT|boby

  Se vede clar ca ia dat si lui Vlad slap... deci.. regulamentu e de decor aici.. PRO REMOVE
 14. srgx

  [Cerere Unban] - prdx

  PRO unban Ce a facut bobo acuma a fost bataie de joc... Ban Permanent unui staff mai mare decat el... De cand si-a luat V.I.P acum se crede mai breaz.
 15. srgx

  cerere admin AdiTzu

  Nu te-am prea vazut pe server ... nici eu nu sunt cine stie ce de activ dar intru in fiecare zi pe server fie zi fie noapte. O sa-ti dau PRO... Dar sa mai faci ore si sa fi mai activ ca deobicei.
×