Jump to content

srgx

Membrii
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

srgx last won the day on November 30 2018

srgx had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

150 profile views
 1. srgx

  Cerere Administrator Mr.Stick

  Eu nu stiu ce sa zic. Eu tot raman cu parerea ca incerci sa cumperi serverul de cand ai zis de cei ''300$''. Si oricum ... nu orice jucator care abia isi face cont pe forum, isi primeste gradul dorit. Toti trebuie mai intai sa demonstreze ca merita acel grad.
 2. srgx

  Cerere Administrator Mr.Stick

  Contra. Pai cei asta... Din ''devilcs'' facem ''devilmc'' ? In orice caz ... Nu cred ca fondatorilor o sa le trebuiasca ajutorul tau, daca te accepta, e treaba lor. In regulament trebuie sa se adauge inca o regula speciala (o limita de posturi) pentru cererile de genu sau, daca este, nu am vazut eu (si daca este, inseamna regulament necitit). Cand ai zis de cei 300$, deja vrei sa cumperi serverul. Omule, daca tot vrei asta, vorbeste in privat cu Just sau Viru$$$$$$$$$$$$. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Mr.Stick : P.S: Daca primesc administrator v-as putea face o tema pentru forum si as cumpara niste hook-uri misto...am 300$ :),as aduce 2 servere de cs 1.6 si un de teamspeak.eventual unul de minecraft. Macar de ziceai de CS:GO, nu de Minecraft, ca poate da, ar mai fi mers cu ''devilcs'' ...
 3. srgx

  cerere de admin

  Regulament necitit... Nu ai destule ore... csf ... contra
 4. srgx

  [Absenta] KaliptuSS

  Bafta la teze !
 5. srgx

  Cerere Admin PuKa*

  Cica ar mai fi fost admin pe acest server, asa ca nu stiu de ce sa nu-i oferi inca o sansa... Poate inainte s-a descurcat :P
 6. srgx

  Cerere Admin PuKa*

  Nu te-am vazut deloc pe server... Recunosc, nici eu nu-s cine stie ce activ, dar minutele tale arata clar ca ai mai fost pe server si cu asta te sustin cu un PRO. Bafta !
 7. srgx

  Cerere Upgrade BoBo aKa Thru

  Nu stiu cum functioneaza acest ''up'' pe server... Dar in orice caz nu cred ca trebuie sa faci o cerere pentru asta :/ Fondatorii vor lua decizia daca tu meriti sau nu up. In orice caz ... Daca acesasta cerere te va ajuta, eu iti dau PRO :))
 8. srgx

  Cerere admin -> d r a g o s - (revenire)

  Nu te cunosc, dar dupa minutele pe care le ai... Se vede ca ai mai jucat, si ai jucat mult nene :)) PRO helper, deocamdata. Bafta !
 9. srgx

  Propunere Server Discord

  Eu accept parerea ta, dar nu cred ca fondatorii au nevoie de ajutorul tau pentru a face un server de discord.
 10. srgx

  Cerere admin !onuT

  CONTRA, mai zic motivul ? :))
 11. srgx

  Cerere admin viz0r.Jr

  PRO Moderator A mai fost admin pe aceasta comunitate. Este activ, prietenos si serios (nu mereu :)) )
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. srgx

  [GO]Cerere admin killllerrrr___

  Pai ce sa zic... Tot ce aveam de zis sunt in comentariul lui KaliptuSS... Mare PRO de la mine Daca ai experienta de 5 ani, atunci nu ar trebui sa dezamagesti fondatorii. JOC LA BAFTA !
 14. srgx

  [Portofoliu] srgx

  Salut ! As vrea ca in acest portofoliu sa fie acceptate si comentariile gen: "gg" sau ''super'', pentru ca imi place sa stiu atunci cand o imagine facuta de mine este apreciata. Acum o sa pun niste imagini facute inainte sa se dea wipe: x x x x P.S. Inca mai am PSD la aceste imagini in caz ca o sa fie cerute.
 15. srgx

  [Cerere Unban] - prdx

  Nu aperi nimic daca dai ban unui Admin :)))) nici el nu are Moderator degeaba... tre sa cunosti oamenii inainte sa ii critici :)))
×