Jump to content

Rydez

Membrii
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rydez last won the day on October 7

Rydez had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Rydez

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rydez

  RECLAMATIE SERVER !!

  Eu i-am zis lui sene sa ma lase sa il ajut sa rezolve aceste “vulnerabilitati” care sunt provocate de addons si de configurarea slaba a serverului, probabil o sa-mi iau si ban pe forum pentru ca am zi asta na csf.
 2. Rydez

  Cerere admin rydez

  Nickname: rydez Primele 7 cifre din CNP: 1960509 Varsta: 23 Experienta admin: 7 ani Ai citit regulamentul: Da am citit si l-am uitat Link de la gametracker cu ore:https://www.gametracker.com/player/rydez/csgo.devilcs.ro:27015/ Admin noapte/zi: noapte si zi Ti-ai rezervat numele pe reznick? (https://www.devilcs.ro/reznick/register.php : Da Alte precizari: O sa continui cu ajutatea serverului fizic cat si financiar. Tinand cont ca am donat pentru admin vreau si sa muncesc pentru acest grad, sa nu zica altii ca am pile sau ceva de genul acesta. rydez #Devilcs
 3. Rydez

  De ce am luat ban?

  Gasesti pozele le pui pe imgur.com si primesti unban.
 4. Rydez

  Cerere Unban!

  https://cswarzone.com/cs/
 5. Rydez

  Cerere Unban!

  instaleaza un cs care nu are dll-uri sau cfg-uri modificate
 6. Rydez

  Cerere admin z1LLa

  Tu esti nascut in ziua 61 luna 61 si anul 2021 sa inteleg ca, calatoresti prin timp. Contra, revino cu o cerere peste 7 zile cu regulamentul citit si datele corecte.
 7. Rydez

  [Cerere Unban]Todoroki

  sa speram ca nu vei mai avea incidente de acest gen.
 8. Rydez

  [UNBAN] ~ Z e t t

  unban
 9. Rydez

  Vand conturi NordVPN

  1. Modalitate de contact (Yahoo , Skype , Ts3 ,Diiscord ) : Ts3, Forum 2. Produs scos la vanzare: Conturi NordVPN 2020-2022 3. Pretul produsului: 1€ 4. Poze produs: https://imgur.com/a/P83Zdr1 5. Metoda de plata :BTC/ETH/PaysafeCard 6. Alte specificatii: -
 10. Rydez

  Vand cont de steam cu cs 1.6

  1. Modalitate de contact (Yahoo , Skype , Ts3 ,Diiscord ) : Ts3/Forum 2. Produs scos la vanzare: Cont de steam cu counter strike 1.6 3. Pretul produsului: minim 2€ las la alegerea cumparatorului 4. Poze produs: https://imgur.com/a/SP5nRlC 5. Metoda de plata: Bitcoin/Paysafe/ETH 6. Alte specificatii: Daca doriti alte detalii PM pe forum sau pe Ts3
 11. Rydez

  Stiati ca ??

  Scoţienii sunt îngrijoraţi că fetele roşcate din ţara lor sunt din ce în ce mai puţine din cauza schimbărilor climatice.
 12. De pus in consola : fps_max 101 gl_vsync 0 gl_ansio 0 cl_mousegrab 0 m_rawinput 0 rate 25000 fps_override 0 ex_interp 0.01 m_filter 0 cl_lw 0 cl_dynammicrosshair 0 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 hud_centerid 1 hud_fastswitch 1 SET LAUNCH OPTIONS Setari pentru mouse: -noforcemaccel -> foloseste acceleratia din Windows a mouse-ului; -noforcemspd -> foloseste viteza din Windows a mouse-ului; -noforcemparms -> foloseste setarile din Windows ale butoanelor mouse-ului; Setari pentru monitor: Pentru monitoare CRT (cu tub): au refresh rate intre 60-100 Hz, cel mai comun este de 85 Hz; Pentru monitoare LCD (cristale lichide): au refresh rate intre 60-75 Hz, cel mai comun fiind de 75 Hz. -w 640 -h 480 -> porneste jocul cu rezolutia 640×480 -w 800 -h 600 -> porneste jocul cu rezolutia 800×600 -w 1024 -h 768 -> porneste jocul cu rezolutia 1024×768 -full -> porneste jocul in mod full-screen -windowed -> porneste jocul intr-o fereastra -freq x -> forteaza monitorul sa ruleze la numarul specificat de hertzi (x) Exemplu freq- 100 Setari video: -gl -> ruleaza jocul in modul video OpenGL -d3d -> ruleaza jocul in modul video Direct3d -soft -> ruleaza jocul in modul video Software Alte setari: -16bpp -> forteaza adancimea culorilor la 16 biti -32bpp -> forteaza adancimea culorilor la 32 biti -heapsize x -> Aloca cata memorie RAM vrei sa foloseasca jocul (in Kilobytes) -heapsize 262144 ->> daca avem 512 MB -heapsize 524288 ->> daca avem 1 GB -heapsize 1048576 ->> daca avem 2 GB -nojoy -> Dezactiveaza suportul pentru joystick (salveaza ceva memorie RAM pentru joc) -noip > Dezactiveaza protocolul UDP -noipx > Dezactiveaza protocoalele IPX/SPX -nofbo > Acesta setare ajuta sa nu mai vedeti jucatorii in sus sau jumatatea ecranului -nomsaa > Aceasta setare ajuta sa nu mai vedeti jucatorii in sus sau jumatatea ecranului -wavonly > Dezactiveaza direct sound -noaafonts > Fara Anti-Aliasing in fonturile chatului -autoconfig > Reseteaza default (setari prestabilite) jocul -condebug > Logheaza tot ce vorbesti/faci pe cs Setari consola: m_rawinput “1” Dezactiveaza toate procesele care au treaba cu windows-ul (Precizie ridicata,recul mai scazut) m_customaccel “0” Dezactiveaza acceleratia mouse-ului m_customaccel_exponent “0” m_customaccel_max “0” m_customaccel_scale “0” cl_mousegrab “0” Daca folositi Windows lasati-l pe 0 daca folositi Linux lasati-l pe 1 gl_vsync “0” Inchide vsync (Ajuta la cresterea FPS) gl_ansio “0” Inchide anisotropic filtering (Ajuta la cresterea FPS) gl_fog “0” Elimina ceata si praful (Ajuta la vizibilitate si crestere FPS) cl_shadows “0” Elimina 50% umbrele (Ajuta la vizibiliate si crestere FPS) Sper sa va fie de ajutor.
 13. Rydez

  [Tutorial] Denumirea hartilor

  Comunitatea devilcs având si un server de mix consider că, cunoasterea in mare parte a denumirilor hartilor principale vor ajuta in comunicarea coechipierilor in timpul mixurilor. de_dust2 de_infernode_nuke Unele denumiri difera de la regiune la regiune, de la clan la clan si asa mai departe.
 14. Rydez

  Cerere canal rydez

  Nume canal:rydez Fondatorii pe canal:rydez Unique Id: nu îl gasesc Alte Precizari: Multumesc anticipat ! Semnatura: rydez
 15. Rydez

  [GO] Reclamatie - Surprise mDfk!!!

  Nu inteleg pentru ce ai facut reclamatie, are voie sa-ti ceara wg si nu cred ca si-a luat functia in cap. Tu erai cel care ne ziceai ca tu ai pile la seneka si chestii de genul. Sa nu mai zicem ca pe ts stau eu mai des care nu am microfon decat tine, daca ai pile nu inseamna ca nu ai o datorie fata de serverul asta din momentul in care ai primit un grad si inca o data ma repet daca dona pentru functie nu vad unde era problema, nu erau banii tai deci nu cred ca are rost sa aduci discutii de genul asta.
×