Jump to content

iRazOr

Membrii
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

iRazOr last won the day on November 25 2019

iRazOr had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

154 profile views
 1. iRazOr

  CERERE UNBAN:soReAl

  Nu iti iese faza , orice CS salveaza pozele , revin-o cu o cerere de unban peste 7 zile si fa un WG daca vrei sa iei UNBAN , si zi pe fata ca ai jucat cu wall.
 2. Numele dvs:RazOr Numele adminului reclamat:f0rest Data si ora: intre orele 14:00 - 14:30 Motiv reclamatie: Motive sunt mai multe. 1 la mana El sta CAMP BAZA AWP degeaba ii zic el ma injura acuma am sa va dau niste dovezii unde sta camp 1. https://imgur.com/a/8vnGhPT 2. https://imgur.com/a/hBlXnPw (Camp baza T) 3. https://imgur.com/a/Sgj4CqV Dovada (SS/Video):Si aici este dovada cum m-a injurat / jignit https://imgur.com/a/wSwnR7F * In concluzie : El campeaza dupa ce l-am atentionat , dupa care ma mai si jigneste si atentie !! Dupa ce vorbeste unul pe Microfon (k) il atentionez dupa care el continua si dupa care ii dau ban o ora , sare la mine "f0rest" ca cica imi face reclamatie Eu zic sa-l calmatii ca sa nu-l calmez eu . Multumesc frumos!
 3. So , dont lie because i dont banned you in 3 sec. I sayed you *Go to Google search "Wargods" and domvload it , when u will done scan and give me link* after if you just leave from the server , so please dont lie. 1.Degeaba i-am explicat omului el e pe planeta lui deja a facut 4 cereri si tot nu respecta modelul 1.Respect the model and come back after 7 days with another unban topic. 2.In the new unban topic FOLLOW THE CERERE MODEL UNBAN and GIVE ME LINK FROM WG !!!! or you will dont get UNBAN!
 4. iRazOr

  Cerere UNBAN

  Pozele le gasesti in felul urmator ---> Intrii in folderu de la JOC (Click dreapta pe CS si dupa Open File Location -Deschizi folderul numit "CsStrike" -Gasesti acolo 3 poze. Cu numele hartii pe care ai luat ban. -Si dupa le incarci pe "imgur.com/upload" dupa ce ai facut astea revii cu o alta cerere , dar nu spama ! ATENTIE ----Iti recomand sa revii cu o cerere de UNBAN dupa 7 zile findca daca spamezi pe forum cu topic-uri ai sanse mare sa iei BAN-FORUM Peace-OUT
 5. iRazOr

  [UNBAN] † Zet

  1.TI-am facut poze findca erai REPORTAT pentru Wall-Hack 2.Ajungea sa scrii de 2-3 ori ca am vazut din prima. Nu trebuie spam de 10 ore. 3.Pe cand sa intru sa dau [/curat] nu mai erai pe SV. 4.O sa iei unban incurand.
 6. iRazOr

  Unban

  1/3 poze cerute.
 7. iRazOr

  Cerere TitaN-FaneBricheta^

  1. Activitatea TS este mare ! 2. Am inteles ca nu vr sa-ti dai CNP-ul , daca o sa ti-l ceara seneka o sa ii dai in pv. 3.Daca o sa ai nevoie de ajutor , nu ai frica si cere ajutor pe admin chat !!! 💓
 8. iRazOr

  Cerere unban Maverik

  Daca bine imi amintesc ai facut ABUZ pe comenzi parca , sau pe altii adminii , nu mai stiu.
 9. iRazOr

  Cerere Grad

  1.Nu ai respectat modelul de *Cerere de admin* 2.Nu ai primele 7 cifre din CNP. 3.Nu ai orele jucate! ATENTIE ---> Daca iei Respins si T.C , nu mai spama pe forum ca risti ban , asteapta 7 zile si revino cu o alta cerere cand o sa ai si orele necesare! si completeaza-l ca la carte.
 10. iRazOr

  Ban CSGO.DEVILCS.RO by RazOr

  1. Joci cu WALL + CS.NVIDIA (https://imgur.com/Tw8iptQ ) 2.Model nedespectat (desi nu mai conteaza ca oricum ramai banat pe motivul de mai sus) 3.Cer sa fie TC acest topic si sa nu mai ia UNBAN , deoarece joaca cu CS.NVIDIA care este INTERZIS la noi pe server !!!
 11. iRazOr

  Cerere BetoN.

  Mareste activitatea Ts3 si este bine.
 12. iRazOr

  Unban - tespargcosti

  Iti va da unban seneka.
 13. iRazOr

  Disparitie skinuri

  Este un skin pe nume *Knife - Fire , sau Knife - Fade* nu stiu exact , care daca il iei si nu il bagi repede la PULBERE , iti strica tot inventarul si trebe sa iei totul de la inceput. Propun sa-l scoata seneka si in rest va fi totul bine.
×