Jump to content

KaliptuSS

Designer
 • Content Count

  281
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

KaliptuSS last won the day on March 2 2019

KaliptuSS had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

7 Followers

About KaliptuSS

 • Birthday 12/25/2002

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KaliptuSS

  Cerere Avatar

  Ne cerem scuze ! In ultimele luni nu s-a facut nicio cerere , iar history-ul de la cereri si alte topice au fost sterse . Ca urmare ,
 2. KaliptuSS

  CERERE ADMIN Asul1ka

  Asta e cerere de designer , avatar sau cerere de admin ? Ce tot vorbesc unii... helper
 3. KaliptuSS

  Prezentare Nova I l FIJI

  Echipa graficienilor iti ureaza "Bun venit !" pe comunitate !
 4. KaliptuSS

  Reclamatie fuM

  remove la ambii admini , 2 tampiti la creier . Unu mai prost decat altul .
 5. KaliptuSS

  reclamatie dragoninfinit

  remove la ambii admini .. 2 tampiti la creier . Unu mai prost decat altul .
 6. KaliptuSS

  Revenire admin AlexBlue

  helper
 7. KaliptuSS

  Cerere Admin @*MoneeR*@

  si de la mine , totusi e urat cu romana asta .. from me too , although , the bad point is romanian language ,but you'll manage it .
 8. KaliptuSS

  Reclm dragoninfinit

  Dovezi clare . warn .
 9. KaliptuSS

  [Reclamatie] fuM

  Scuze de 2x . Domnul acesta a intretinut aceasta reclamatie printr-o greseala cat capul lui de mare care dovedeste ca nu stie regulamentul serverului . https://imgur.com/a/dVWXDOM S-a terminat mapa css_cache si am schimbat-o in awp_bycastor32 deoarece au mai intrat 6 playeri si eram 9v9 pe bycastor .. destul de rezonabil , dupa care acest "moderator" a schimbat mapa ca asa a vrut scula lui in cache , atentie , CACHE2x2 , mapa de 5v5 maxim . De asemenea , acesta lasa sa treaca warm-up si 2 runde si schimba in css_dust2 care a fost acum 3 mape , neutilizand comanda /harti sa vada ce harti au mai fost . CONCLUZIE : 3 MAPE SCHIMBATE UNA DUPA ALTA CA ASA A VRUT SCULA LUI . Mai mult , nu mai zic . Ma bucur ca te-am lasat pe tine sa dai gag ca sa vad cat stii tu din regulile serverului . App , pe ce te bazezi , pe baietii care te stiu ? :))))))))))))) sa vedem ce zice regulamentul despre asta , ceawless scz de 2x inca o data ! EDITED : Si atunci , daca picase mapa aia la vot , de ce ai bagat cache2x2 in loc de dust2 ??????????????
 10. KaliptuSS

  [Reclamatie] fuM

  Numele dvs: GFX # KaliptuSS (moderator CSGO) Numele adminului reclamat: fuM (moderator CSGO) Data si ora: 12.7.2019 / 10:05 Motiv reclamatie: Tare-n gura , regulament nema , gag de 2 minute :)) Dovada (SS/Video): https://imgur.com/a/taVkVJO Daca nu era asa tare in gura , dupa ce ca nu stie regulamentul , nu-i faceam reclamatie . Dar daca e asa smecher si incepe sa ameninte ("kalipso , o sa discutam mai tarziu") am zis de ce nu . Ia tati cu warn si mai citeste si tu regulamentul ! Bafta ! Nu aveti voie sa folositi un limbaj trivial sau sa injurati pe server (gag 5 minute), apoi (ban 120 minute); Nu ii faceam reclamatie pentru gag-ul de 2 minute , dar atitudinea de dupa a fost naspa ! P.S : O sa mai fac astfel de reclamatii , pe care unii le considera de nimic ca na , sunt 12 playeri la 22:00 seara cand , acum 1 an nu puteai sa intrii pe server ca era full , intrai peste 20 de minute cand se plictisea cineva .
 11. KaliptuSS

  Cerere banip lays

  Watashi m-a rugat sa il banez ca am acces la permanent . Acuma este banat permanent .
 12. KaliptuSS

  reclamatie

  Eu cand am vazut dovezile initial am murit de ras :))) . N-ai cum frate :)) In cazul primilor doi admini clar ar trebuii impuse niste sanctiuni . 1. Razor : Daca un player este steam on , nu inseamna ca nu are cod , ce , eu daca vreau nu pot sa-mi implementez bhop , silent defuse si ce mai vreau eu ? 2. Dragon : Eu nu inteleg cum a luat asta admin sau daca a luat . Frate , pe server tot atentionai playerii cu regulamentul . Gen , injura unu , tu : lbj ! Macar vorbeste cand nu faci greseli , stii ? pentru ca devii foarte penibil . 3. Surprise : Nu vad greseli in afara de limbajul putin neadecvat pe y .
 13. KaliptuSS

  [Cerere admin] [g0d]

  motive mai sus .
 14. KaliptuSS

  Retragere Kaa^

  Bafta ! Sa stii ca n-am avut nicio intentie sa te deranjez pe server si pe forum cu raspunsul meu la adresa ta in acea reclamatie . A fost strict parerea mea despre incidentul petrecut , nu trebuie sa ajungem sa ne uram reciproc pentru astfel de momente .. pana la urma e doar un joc .
 15. KaliptuSS

  Cerere unban RAZVAN.AK47

  Cred ca daca ma injura si pe mine de morti , etc.. i-as fi dat ban permanent desi regulamentul spune altceva + ca te-ai luat si de server . unban !
×