Jump to content

KaliptuSS

Designer
 • Content Count

  261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

KaliptuSS last won the day on March 2

KaliptuSS had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

4 Followers

About KaliptuSS

 • Birthday 12/25/2002

Recent Profile Visitors

381 profile views
 1. KaliptuSS

  Cerere Unban @*MoneeR*@

  RO : Baiatu' nu are nimic , poate sa dea datele de tw ca vorbesc eu cu un overwatch sa il verifice pana in dinti de coduri ca nu gaseste nimic. EN : This player doesnt have any cheats , he can give his TeamViewer details and I will speak with an overwatch in order to search his pc for codes used in cs . unban .
 2. KaliptuSS

  Revenire admin AlexBlue

  helper
 3. KaliptuSS

  Cerere Admin @*MoneeR*@

  si de la mine , totusi e urat cu romana asta .. from me too , although , the bad point is romanian language ,but you'll manage it .
 4. KaliptuSS

  Reclm dragoninfinit

  Dovezi clare . warn .
 5. KaliptuSS

  [Reclamatie] fuM

  Scuze de 2x . Domnul acesta a intretinut aceasta reclamatie printr-o greseala cat capul lui de mare care dovedeste ca nu stie regulamentul serverului . https://imgur.com/a/dVWXDOM S-a terminat mapa css_cache si am schimbat-o in awp_bycastor32 deoarece au mai intrat 6 playeri si eram 9v9 pe bycastor .. destul de rezonabil , dupa care acest "moderator" a schimbat mapa ca asa a vrut scula lui in cache , atentie , CACHE2x2 , mapa de 5v5 maxim . De asemenea , acesta lasa sa treaca warm-up si 2 runde si schimba in css_dust2 care a fost acum 3 mape , neutilizand comanda /harti sa vada ce harti au mai fost . CONCLUZIE : 3 MAPE SCHIMBATE UNA DUPA ALTA CA ASA A VRUT SCULA LUI . Mai mult , nu mai zic . Ma bucur ca te-am lasat pe tine sa dai gag ca sa vad cat stii tu din regulile serverului . App , pe ce te bazezi , pe baietii care te stiu ? :))))))))))))) sa vedem ce zice regulamentul despre asta , ceawless scz de 2x inca o data ! EDITED : Si atunci , daca picase mapa aia la vot , de ce ai bagat cache2x2 in loc de dust2 ??????????????
 6. KaliptuSS

  [Reclamatie] fuM

  Numele dvs: GFX # KaliptuSS (moderator CSGO) Numele adminului reclamat: fuM (moderator CSGO) Data si ora: 12.7.2019 / 10:05 Motiv reclamatie: Tare-n gura , regulament nema , gag de 2 minute :)) Dovada (SS/Video): https://imgur.com/a/taVkVJO Daca nu era asa tare in gura , dupa ce ca nu stie regulamentul , nu-i faceam reclamatie . Dar daca e asa smecher si incepe sa ameninte ("kalipso , o sa discutam mai tarziu") am zis de ce nu . Ia tati cu warn si mai citeste si tu regulamentul ! Bafta ! Nu aveti voie sa folositi un limbaj trivial sau sa injurati pe server (gag 5 minute), apoi (ban 120 minute); Nu ii faceam reclamatie pentru gag-ul de 2 minute , dar atitudinea de dupa a fost naspa ! P.S : O sa mai fac astfel de reclamatii , pe care unii le considera de nimic ca na , sunt 12 playeri la 22:00 seara cand , acum 1 an nu puteai sa intrii pe server ca era full , intrai peste 20 de minute cand se plictisea cineva .
 7. KaliptuSS

  retragere vPolaR

  Imi pare rau ca ne parasesti . Sa stii ca , din punctul meu de vedere ai fost cel mai onest si mai prietenos admin de pe comunitate . Mereu mi-a placut asta la cineva . Te respect si iti doresc insanatosire grabnica cu piciorul . Bafta !
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. KaliptuSS

  Cerere banip lays

  Watashi m-a rugat sa il banez ca am acces la permanent . Acuma este banat permanent .
 10. KaliptuSS

  cerere unban catalin!

  Este curat in ss . unban .
 11. KaliptuSS

  reclamatie

  Eu cand am vazut dovezile initial am murit de ras :))) . N-ai cum frate :)) In cazul primilor doi admini clar ar trebuii impuse niste sanctiuni . 1. Razor : Daca un player este steam on , nu inseamna ca nu are cod , ce , eu daca vreau nu pot sa-mi implementez bhop , silent defuse si ce mai vreau eu ? 2. Dragon : Eu nu inteleg cum a luat asta admin sau daca a luat . Frate , pe server tot atentionai playerii cu regulamentul . Gen , injura unu , tu : lbj ! Macar vorbeste cand nu faci greseli , stii ? pentru ca devii foarte penibil . 3. Surprise : Nu vad greseli in afara de limbajul putin neadecvat pe y .
 12. KaliptuSS

  [Cerere admin] [g0d]

  motive mai sus .
 13. KaliptuSS

  Cerere avatar f0rest

  :))) ce om Poftim ! Nu am redimensionat asa mult ca mi se pare ca ii face fata grasa .
 14. KaliptuSS

  [Cerere Designer] Marty

  grafician ! Vei primi gradul cat de curand !
×