Jump to content

Advert

 • New Theme!!!! 1

  Lorem Ipsum1 is the text used as an example filler in the printing industry. It was first used in the 15th century by an unknown printer to fill in a sample book. Five centuries later it began to be used by the electronics industry, remaining virtually unchanged. Popularized in the 1960s with publication.

  d!abolic 1 Read more
 • New Theme!!!! 2

  Lorem Ipsum2 is the text used as an example filler in the printing industry. It was first used in the 15th century by an unknown printer to fill in a sample book. Five centuries later it began to be used by the electronics industry, remaining virtually unchanged. Popularized in the 1960s with publication.

  d!abolic 2 Read more
 • New Theme!!!! 3

  Lorem Ipsum3 is the text used as an example filler in the printing industry. It was first used in the 15th century by an unknown printer to fill in a sample book. Five centuries later it began to be used by the electronics industry, remaining virtually unchanged. Popularized in the 1960s with publication.

  d!abolic 3 Read more
 • New Theme!!!! 4

  Lorem Ipsum4 is the text used as an example filler in the printing industry. It was first used in the 15th century by an unknown printer to fill in a sample book. Five centuries later it began to be used by the electronics industry, remaining virtually unchanged. Popularized in the 1960s with publication.

  d!abolic 4 Read more

KaliptuSS

Designer
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

KaliptuSS last won the day on January 9

KaliptuSS had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

3 Followers

About KaliptuSS

Recent Profile Visitors

119 profile views
 1. KaliptuSS

  [Cerere Canal] KaliptuSS

  Nume canal: #Power of Design Fondatorii pe canal: KaliptuSS Unique Id: JmDbfoomXqCBOkgf/zy494Q+BUY= Alte Precizari: De asemenea , imi vreau inapoi moderatorul pe ts . Mersi ! Semnatura: #KaliptuSS#
 2. KaliptuSS

  [Portofoliu] GGBOY

  Cand faci GIF-ul pune-l pe adaptive ca iti mai destinde un pic GIF-ul sa nu se vada asa pixelat . De asemenea , foloseste bicubic la effects , si mai schimba si tu fonturile astea asa groase si mari , foloseste un stilou ceva , cu un brush sa arate mai okay . Am vazut ca asta este stilul tau la fonturi , daca vrei sa continui asa , treaba ta , dar iti sugerez sa schimbi fonturile .. folosind un crisp , smooth pe textul respectiv cand vine vorba de main text . Bafta !
 3. KaliptuSS

  Cerere unban

  Tu ai vazut macar demo-ul de zici contra unban ? // Scuze de 2x Daca nu stii sa recunoastei un aim , la ce naiba mai sunteti admini ? Banam playerii doar ca sa-i banam . Ii iau acestui player partea pentru ca asa am fost si eu in trecut . Niste jafuri de admini nu stiau ce-i ala aim si imi dadeau ban , unii nici fara demo facut .. 😕
 4. KaliptuSS

  Cerere unban

  unban , ala nu e aim . Data viitoare fiti mai atenti cand faceti un demo . Demo-ul mi s-a parut la vrajeala . Mai mult stai pe playerul "adidas" decat pe el . Din demo-ul prezentat nu am vazut decat o faza in care clar nu avea aim si nimic mai mult . Nici nu stii cand sa inchizi un demo , acesta continua inca 2 minute pe alt player , in conditiile in care tu i-ai dat deja ban .
 5. KaliptuSS

  Salutare jucători înrăiţi

  Bine ai venit !
 6. KaliptuSS

  UnBan

  Miroase a ban permanent pe forum 😛
 7. KaliptuSS

  [Portofoliu] r0botelul^Squad

  Nu ai pentru ce , continua sa exersezi ! Iti recomand dafont pentru fonturi mai bune https://www.dafont.com/ Iti sugerez sa iei din fiecare cate un tip , la cele de tip stilou , de mana sa iei cel putin 3-4 care ti se par mai frumoase si niste fonturi pentru textul secundar . Spor !
 8. KaliptuSS

  [Cerere Designer] r0botelul^Squad

  Mie personal nu imi plac creatiile tale , sa ma bata mama :)) , dar nu asta ar fi problema sa zicem . In primul rand , am vazut in portofoliul tau 2 lucrari care contineau si PSD . In portofoliu se pun doar imaginile , nu si dovezile (PSD-urile) . Eh , in aceste psd-uri am observat ca folosesti curves , vibrance , exposure , etc.. la toate . Eu nu cred ca un designer are nevoie sa le foloseasca pe toate o data . Mai faci o dublura , mai pui un vibrance , mai faci o dublura pe un soft light cu un opacity mai mic , mai pui un curves pe albastru , insa nu te apuci sa iei toate optiunile photoshop-ului la rand . In al doilea rand , am observat ca textul secundar este aproape de marimea textului principal . Nu e nici o problema , inveti pe parcurs , asa faceam si eu la inceput . Hai sa zicem ca din aceste 2 motive nu te-as respinge si ti-as acorda o sansa chiar daca mai ai nevoie de mult lucru pe cont propriu . Nu iti recomand tutoriale pentru ca mi se pare ca inveti mai bine pe cont propriu . Iti iei o imagine , te apuci din meniul din stanga sus sa iei toate optiunile la treaba pana iti dai seama ce fac fiecare . Eu asa am invatat . Insa o sa te resping pentru faptul ca m-ai mintit in legatura cu CNP-ul , respectiv varsta . Aparent , esti nascut in 1985 in luna 91 ziua 72 si ai 16 ani :)) Te sfatuiesc sa bagi la greu saptamana asta si saptamana viitoare photoshop , axandu-te in principal pe BLUR si pe TEXT si sa revii cu o cerere in care sa ai CNP-ul corect , impreuna cu varsta si de asemenea , lucrari demne de un asemenea grad . O sa urmaresc evolutia ta in portofoliu ! Succes !
 9. KaliptuSS

  Cerere avatar r0b0telul^Squad

  - Stock-ul nou de pe care am lucrat Am schimbat stock-ul deoarece o imagine cu un jucator de fotbal este greu sa o prelucrezi din cauza faptului ca trebuie sa pastrezi culorile echipei de fotbal in care joaca . Si stock-ul meu este deplorabil din punctul asta de vedere . Poftim lucrarea : Fara gif : Cu gif : Iti alegi din cele 2 creatii !
 10. KaliptuSS

  Cerere ban ernisbaba

  Clar are wall , insa nu avem ce sa-i facem daca nu-l prinde vreun admin , atat timp cat tu nu ne-ai oferit ip-ul lui . Trebuia sa tastezi "status" in consola si ii luai ip-ul ..
 11. KaliptuSS

  reclamatie ken mi-a furat contul

  In primul rand , aceasta categorie este dedicata scrict reclamatiilor asupra unor admini . In al doilea rand este absurd sa faci o reclamatie asupra unui player , deoarece acesta poate sa faca ce vrea muschiul lui pe server , in afara faptului ca daca foloseste coduri , injura , etc .. va fi sanctionat de un admin . In al treilea rand , noi nu stim daca este adevarat ca playerul respectiv ti-a facut asta , dar chiar daca ti-a facut , cu ce te putem ajuta ? Sa-i dam ban ? In al patrulea rand , nu stiu cum se poate fura un cont , doar daca esti prost si ii dai parola ta de la cont cred . In al cincilea rand , ceea ce este legat de skinuri si de modul CSGO ramane pe server , iar ceea ce este legat de raspunderea faptelor unui admin , ramane pe forum ! reclamatie :*
 12. KaliptuSS

  [Unban] : S1ay3r

  Idem ,
 13. KaliptuSS

  Cerere Unban Salvatore

  unban , curat in ss
 14. KaliptuSS

  Cerere avatar Squidward_Marshall

 15. KaliptuSS

  Absenta flipgod

  Condoleante ! Te asteptam cu forte proaspete inapoi in staff !
×