Jump to content

Chocko

Membrii
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. Chocko

  Retragere Chocko

  Nick: Chocko Grad: Helper Perioada de retragere: Permanentă Motiv: Aparent nu reusesc sa imi fac timp pentru prezență decentă. Semnătura: Salutare!
 2. Chocko

  Cerere BAN Palash

  Numele tau: Chocko Numele suspectului: Palash IP-ul suspectului: - Dovada: Demo: https://files.fm/u/2f5exp5s Motiv ban: Aimbot & wall & tot tacamul Argumentul tau: se poate vedea clar si pe demo. Martori: Lag. , speed si care mai era pe server.
 3. Chocko

  Campanie Admine Free

  Nume: Chocko Varsta: 24 😞 Admin de zi/noapte: Câte puțin din fiecare, cum imi permite munca. Ai citit regulamentul: Nu doresc sa il citesc, il stiu si singur. Ai rezervat numele pe reznick? (https://www.devilcs.ro/reznick/register.php) - rezervat. O zi bună!
 4. Chocko

  Campanie Admine Free

  Nume: Chocko Varsta: 24 😞 Admin de zi/noapte: Câte puțin din fiecare, cum imi permite munca. Ai citit regulamentul: Cunosc regulamentul, în caz de ceva, pot reveni oricând la el. Ai rezervat numele pe reznick? (https://www.devilcs.ro/reznick/register.php) - rezervat. O zi bună!
 5. Chocko

  Cerere unban Spey v2.

  https://imgur.com/a/0wHRAyN Si acum ca am clarificat asta, raspunde-mi te rog si la restul cerintelor. Se face o nedreptate. Serverul e super, si multi din ceilalti admini sunt super. Problema esti tu.
 6. Chocko

  Cerere unban Spey v2.

  Vrei poza la buletin? 😂 Nu mi se pare corect ce faci prietene, adminul nu este un privilegiu pe cat este o responsabilitate. Pe care trebuie sa o tratezi ca atare, nu poti dezinforma lumea. Si nici atitudinea corespunzatoare nu o ai. Daca ai platit pentru un admin, cu siguranta nu din banii tai, insa asta nu conteaza, trebuie in continuare sa respecti niste reguli. Explica-ne ce wall iti arata prin pereti doar coechipierii (asta in cazul in care ar avea wall, cu toate ca se vede clar daca analizezi toate pozele ca, coechipierul lui era in fata peretelui, nu avea niciun sens sa stea pe partea cealalta cu spatele la baza inamica. Arata si ce executabil sau ce fisiere suspecte ai gasit in wg-ul lui. Inteleg ca partea financiara e foarte importanta, dar nu se pot arunca banuri doar pentru a face rost de fonduri. Tin sa imi cer scuze ca m-am adresat ca un nesimtit, dar am raspuns la un alt comentariu de asemenea aruncat la misto. Sunt un player ca oricare altul si daca imi petrec timp pe server, clar nu doresc sa ajung in situatia lui Spey, sa imi iau ban pe nedrept. Bafta! ✌
 7. Chocko

  Cerere unban Spey v2.

  Daca nu are bani poate sa ia de la maica-ta, cum faci si tu, "copile"? Care numesti copil o persoana mai mare decat tine cu 9 ani? Care habar nu ai sa fii admin, dar na.. ai avut cardul de la mamica si ai putut sa cumperi un admin corect "copile". Ca sa stii si tu, pozele se analizeaza ca un tot, impreuna, nu separat, ca de asta face pluginu' 3 poze "copile". Dar ce sa stii tu "copile" ca te joci un joc mai vechi ca tine despre care nu ai habar.
 8. Chocko

  Cerere unban Spey v2.

  Da.. Pana la urma tot la bani se ajunge. E clara treaba.
 9. Chocko

  Cerere unban Spey v2.

  De acord cu Spey, pozele se fac cate trei tocmai pentru astfel de momente, cand o poza e suspecta. Da, ce e drept daca ar fi doar poza aceea, clar ar fi motiv de ban, insa in celelalte doua se vede clar ca nu are nimic... + ca nu inteleg de ce wallul i-ar arata un singur player, si anume coechipierul lui... 😂 Nu mi se pare corect sa fie tinut un player banat asa, aiurea, v-as ruga sa tratati cu un pic mai multa atentie... Poate vrea si omu' sa se joace...
×